Exclusive Giveaway by Niena Sofea

gua memang tak penat join giveaway , sebab ? gua suka . gua suka habiskan masa gua , hewhew 
kali niy from 
Info :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan

Syarat2nya :

1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)



saya tag :

1 comments:

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. gud luck ! jom singgah blog saya =)

Post a Comment