siti situ sana sini

hi , harini nak story about siti nur sahirah , name glemer tiey dolly ? kenal dop ? memang dop ahh sebab ye bukan glemer pon , hewhew . saya buat post niy sebab dop tahan tiap-2 hari ye suruh saya update pasal die . doh laa nok se post penuh pasal dye jer .  dop ke nebeng org pggl ? 

die single tapi ade crush ! saya nge die POMPOM 
nok kenal dop pakwe die ? ex dohhh leniy , ex saya gop 


rasyid
dulu saya baloh nge siti niy sebab nok ke die ahh , saya berebut nge siti die ehh , last-2 last sy boleh tapi sy putus nga ye sebab die curang , hewhew 
jangan percaya cerita diatas 

KOLEKSI GAMBAR-GAMABAR YANG TAK MENARIK :/






amende yang berahi ngn wak peace muu tiey ? haha . skit-skit peace .
 takdop style laen ke ? 


ayuu lahh pulop . hahaha , cover kentut ke ? hewhew

 gambar niy cam dopleh beze jer hok ane se siti , hok ane se bear . syle supe je ork ? betol dop , 
mesti ramai org sokong aku . lekk ah ti . haha

NOW HER BOYFRIENDS :p








dulu saya baloh gop nok ke amir ehh , tapi saya bgy die jer . :(
kbaii

3 comments:

hamzah ian said...

haha.. bagus betul adik ni.. hehe

Cik Nabieyla said...

haruslah , haha

Zaza Fakharuldin said...

ehem ehem

Post a Comment